Українська правда

Юссуф і Бетао забили за свої нові клуби

Сергей Шемшученко — 18 лютого 2013, 16:39

Відразу чотири футболісти "біло-синіх", які нині на правах оренди виступають за інші клуби, або зовсім недавно залишили Київ, відзначилися у минулий футбольний вік-енд.

Захисник "Динамо" Айїла Юссуф, який наразі захищає кольори клубу "Ордуспор", у 22-му турі турецької Суперліги забив у ворота клубу "Істанбул ББ". Захисник провів на полі всі 90 хвилин. На 33-й хвилині Айїла увірвався у штрафну та відгукнувся на простріл з лівого флангу.

Також голом відзначився ще один екс-захисник "Динамо" Бетао, який нині виступає за французький "Евіан", пише офіційний сайт киян.

У 25-му турі французької Ліги 1 "Евіан" у гостях грав з "Лор'яном". На 83-й хвилині поєдинку, коли рахунок був 2:0 на користь господарів, подачу з кутового від Мілоша Нінковіча точно замкнув капітан команди Бетао. Тим не менш, гол бразильця не врятував його команду від поразки - 1:2.

У німецькому "Шальке-04" також на правах оренди виступає "динамівець" Раффаель. У грі 22-го туру Бундесліги проти "Майнца" бразилець відзначився результативним пасом на 41-й хвилині на Мішеля Бастоса. На 72-й хвилині Раффаель поступився місцем на полі Максіміліану Майєру.