Українська правда

Воробей може перебратися в "Геліос"

Сергей Шемшученко — 18 лютого 2013, 12:16

Колишній форвард "Шахтаря", "Дніпра", "Арсенала" і "Металіста" Андрій Воробей може продовжити свою кар'єру в харківському "Геліосі".

Як стало відомо, сьогодні він прибуде в розташування "сонячних", які, починаючи з минулого четверга, проводять в Туреччині передсезонний збір.

34-річного Андрія Воробея за підсумками осінньої частини поточного чемпіонату країни тренерський штаб "металістів" на чолі з Мироном Маркевичем виставив на трансфер.

Втім, залишити Харків форвард хотів ще в ході минулої літньої дозаявкової компанії. Тоді він був близький до переходу в запорізький "Металург", яким керував екс-тренер харків'ян Сергій Ковалець. Кажуть, опрацьовувався варіант переїзду гравця в Запоріжжі і останнім часом, але безуспішно.

Скласти Воробею компанію в харківській команді може ще один колишній гравець "Металіста" - 28-річний захисник Олександр Романчук. Останнім часом на правах оренди він виступав за луцьку "Волинь" і сімферопольську "Таврію", в лавах якої провів осінню частину нинішнього чемпіонату.

Судячи з усього, в "Металісті" Маркевич на цього футболіста не розраховує. У розташуванні "Геліоса" захисник повинен з'явитися найближчим часом, пише Чемпионат.com.