Українська правда

Ісмаїлі: Був у захваті від того, що побачив у Донецьку

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2013, 16:58

Новачок "Шахтаря" Ісмаїлі дуже щасливий, тому що опинився в одному з найкращих клубів Європи та місті, що йому сподобалося.

Про це він заявив у розмові з представниками прес-служби "Шахтаря".

"Це велика можливість для мене, велика довіра. Я вважаю, що "Шахтар" є однією з європейських топ-команд. Сподіваюся, що в мене вийде якомога швидше адаптуватися і допомогти своєму новому колективу", - почав він.

"Гадаю, що адаптуватися мені буде досить легко. Хоча я ще ні з ким не зустрічався особисто, але був тепло прийнятий командою. У той же час я вже непогано освоївся в європейському футболі, а тому вважаю, що досить швидко зможу грати в "Шахтарі", - вірить він.

"У Бразилії я досить багато чув про "Шахтар". Там говорять про нього як про один із зростаючих клубів. Також я знав про те, що в команді багато бразильців. А коли я приїхав, звичайно, був у захваті – те, що я побачив, мене здивувало. Вважаю, що це фантастичний клуб", - захоплений гравець.

Ісмаїлі підтвердив, що отримав 5-річну угоду та додав, що, хоча за амплуа захисник, але атакувати любить.

"Я вдячний "Бразі" за все те, що здобув у цьому клубі. Вдячний тренерам, уболівальникам і всім працівникам клубу. Тут поки я ще не зустрічався з Луческу, але сподіваюся на цю зустріч", - продовжив він.

"Це було добре обдумане рішення – коли я одержав пропозицію від "Шахтаря", то вже добре знав, що це за клуб. Але перед тим як його прийняти, я радився зі своєю сім'єю, яка мене в усьому підтримує, з агентами", - зазначив він.

"Хто зі мною переїде до Донецька і допоможе в адаптації? Моя дружина", - відповів наостанок Ісмаїлі.