Українська правда

Бальчос: Поки немає підстав для звинувачень

Сергей Шемшученко — 8 лютого 2013, 12:48

Матч "Оболонь" - "Сталь", який відбувся в середині листопада, і який зараз називають "сумнівним" зарано вважати договірним.

Про це "Українському футболу" заявив президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

"Були публікація й коментарі вболівальників, отож ми й звернули увагу на матч. Це питання розглянули на Центральній раді, після чого вирішили розібратися в ситуації, відповідно й направили листа в алчевський клуб", - сказав він.

"Як правило, ми збираємо пояснювальні записки від учасників. "Сталь" уже відповіла колективним листом. Отож не бачу потреби повторювати цю процедуру з кожним із футболістів. Од "Оболоні" коментарів поки не надійшло", - повідомив він.

За словами Бальчоса, він намагається зв’язатися з керівниками київського клубу, але йому здається, що відповіді від них не дочекатися.

"Чим може закінчитися розбір цього нібито договірного матчу? Для того, щоб ухвалювати якісь рішення, потрібно мати правдиві факти, яких поки що немає, тож і говорити про це поки зарано", - обережно зазначив Бальчос..

"Хоча деякі ЗМІ вже поспішили написати, що ПФЛ звинувачує "Сталь" і "Оболонь" у договірному матчі, я хотів би зауважити, що не маємо права нікого звинувачувати. Це - прерогатива судових інстанцій. Наша справа - зібрати матеріали й передати їх до Комітету Чесної гри ФФУ", - закінчив голова ПФЛ.