Українська правда

Левченко: Якщо не знайду команду, то завершу кар'єру

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2012, 13:33

Екс-гравець національної збірної України, голландського "Гронінгена" та австралійської "Аделаїда Юнайтед" Євген Левченко півроку перебуває без команди.

Чим викликана така пауза в кар'єрі та про багато чого іншого футболіст розповів в інтерв'ю сайту "Футбол 24".

"З тих пір, коли повернувся із Австралії, шукаю собі команду. Не можу сказати, що цей пошук дуже активний, ним займаються мої агенти. Вони пропонували кілька варіантів, але я їх відкинув", - почав гравець.

"Існує певна планка, нижче якої опускатися не хочу. Якщо упродовж кількох місяців не знайду команду, то поставлю крапку у своїй футбольній кар'єрі", - обіцяє він.

За словами Левченка, він готовий розглянути пропозиції від клубів із будь-якого чемпіонату, усі вони чимось цікаві.

"Хочеться побувати ще в якихось екзотичних країнах. Ось я грав в Австралії. Для мене це було наповнення особистого життя і певний досвід. Тож, чемпіонати усі розглядаю", - запевнив він.

"Мав на увазі інші критерії, нижче яких не хочу опускатися - це рівень та цілі команди. Якщо ці критерії не співпадають із моїми бажаннями, то не варто навіть думати про це", - вважає хавбек.

На думку Левченка, якщо наставник та керівництво його потенційно нової команди ставлять високі завдання, це дуже добре.

"Тоді фінансова складова не є важливою. Усе своє життя граю не заради грошей. Постійно для мене найважливішою була спортивна складова, завдання команди", - продовжив "опорник".

"Найчастіше хотів себе перевірити. Тому, якщо тренер в мені зацікавлений, в команди є завдання, то розмова буде короткою, в таких випадках я тільки "за", - резюмував Левченко.