Українська правда

Михайличенко: "Ми і так багато втратили, тому не мали права на помилку"

Сергей Шемшученко — 30 листопада 2012, 18:11

"Динамо" і так багато втратило по ходу осінньої частини сезону, тому не мало права на помилку у грі в Ужгороді проти "Говерли".

Про це у коментарі телеканалу "Футбол" розповів Олексій Михайличенко, який керував діями киян, адже Олегу Блохіну ще не можна літати на поєдинки своєї команди.

"Важка гра на важкому полі. Ви чудово самі бачили, скільки було жовтих карток, небезпечних моментів, боротьби. Звичайно, ми хотіли завершити цей рік позитивно. Ми і так багато втратили, тому не мали права на помилку. Саме тому, можливо, гра і мала нервовий характер", - сказав він.

"У нас були певні проблеми зі складом. Від цього нікуди не подінешся. І травма Гусєва на перших хвилинах по-своєму вплинула на перестановки. Головне - реалізували та виграли", - додав тренер.

За словами Михайличенка, тепер команда спокійно може взимку працювати та повертатися на ті позиції, які тренери хочуть, щоб вона займала.

"Висновки робити зарано, попереду ще одна гра. Висновки будуть у міжсезоння, адже ми знайомилися з командою, гравцями. Найближчим часом ми про все це розповімо", - підсумував він.