Українська правда

Рубен: Адаптацію до "Динамо" не так собі уявляв

Сергей Шемшученко — 30 листопада 2012, 09:28

Поки колишньому гравцю "Вільярреала" Марко Рубену дуже непросто у київському "Динамо", хоча він поки й не втрачає віри, що заграє у столичному клубі.

Про це форвард заявив "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Звичайно, той факт, що практично весь сезон я провів на лаві запасних, не може радувати ... Але рішення, кому виходити на поле, приймає лише головний тренер і не гравцям це обговорювати", - почав він.

"Зрозуміло, що відсутність більш-менш постійної ігрової практики на мені відбивається не найкращим чином, але я продовжую вірити в себе і працювати на тренуваннях, щоб звернути на себе увагу тренерського штабу та закріпитися в основному складі", - продовжив форвард.

"Адаптація дещо затягнулася? Складно не погодитися. Переходячи в "Динамо" з "Вільярреала", я собі цей процес представляв трохи не так. Думав, почну грати якщо не з першого дня, то незабаром", - зізнався аргентинець.

Втім, далі він сказав, що тренується, звикає до схеми гри команди, до вимог тренера, вливається в колектив.

"Подивимося, що буде далі. Про оренду зараз не думаю. Подібні речі вирішує керівництво. Поки немає про що говорити. Очікування від переходу в український клуб не виправдалися? Ще рано робити подібні висновки". - відповів Марко.

"Звичайно ж, я приїхав сюди грати і забивати м'ячі. Поки мені похвалитися нічим, але надії не втрачаю. Буду працювати, щоб тримати себе в потрібному тонусі і чекати, поки дадуть шанс проявити себе", - вірить Рубен.