Українська правда

Лікар "Динамо": З Хачеріді та Велозу все гаразд, Юссуф і Алмейда - у загальній групі, а от Кравець пропустить місяць

Сергей Шемшученко — 29 жовтня 2012, 13:03

Травми, які вивели зі складу ряд футболістів, все ж є не такими серйозними, щоб говорити про тривалі строки відновлення гравців "Динамо".

Про це розповів клубній прес-службі лікар "Динамо" Леонід Миронов, пише сайт клубу.

"У вівторок в загальну групу повертаються Юссуф і Алмейда. Дуду працює на повну силу вже кілька днів. "На підході" Даніло Сілва. Він уже виконує бігову роботу", - сказав він.

"У понеділок йому призначено контрольне ультразвукове обстеження м'язи. Якщо там все нормально, то вже на наступний день тренер з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні розпише футболісту триденну програму, щоб після закінчення цього терміну він повернувся в загальну групу", - розповів про Сілву лікар.

"Нічого особливо небезпечного не сталося в грі з "Іллічівцем" і з Велозу, який відбувся легким переляком підвернувши, як і Хачеріді голеностоп. Також все нормально з Тарасом Михаликом. У неділю він, як і Тайво з Дуду, провели повноцінне тренування з "Динамо" (U-19), адже їм необхідно підтримувати форму", - підсумував позитивні новини фахівець.

Негативом же є те, що Кравець буде поза футболом ще близько місяця. Він продовжує лікуватися, у нього надрив м'язової групи м'язів.