Українська правда

Ігор Суркіс: Блохін буде керувати "Динамо" вже проти "Металіста"

Сергей Шемшученко — 14 жовтня 2012, 22:26

Олег Блохін відновлюється достатньо швидко, щоб керувати командою київського "Динамо" вже у грі з "Металістом".

Про це у ефірі програми "ПроФутбол" повідомив президент клубу Ігор Суркіс.

"Можу сказати, що Олег Володимирович не так засмутився після поразки "Динамо" від "Дніпра", як через нічию збірної в Кишиневі. Тому що ця команда - його дітище, і грала вона в Лондоні чудово, а в Молдавії взяла тільки очко", - сказав він.

"Тепер виходить, що якби в Лондоні програли, а тут виграли, то мали б більше балів, ніж маємо зараз. Природно він засмутився, але лікарі зробили все можливе, щоб він не переживав довго і сильно", - зазначив Ігор Михайлович.

За його словами, звичайно, було б краще, щоб про це дбали гравці, тоді він би точно швидше повернувся в стрій.

"Ми не обговорювали з Блохіним деталі, але напевно в нього є своя думка. І в нього була можливість висловити цю думку Балю, Заварову і Кузнєцову. Знаю, що тренери збірної продовжують з ним радитися, як порадувати уболівальників у грі з Чорногорією", - продовжив він.

"А в цілому Олег Володимирович йде на поправку і, за словами лікарів, у вівторок його повинні виписати. Не думаю, що він буде на лавці збірної в матчі з чорногорцями, але, якщо буде себе нормально почувати, то цілком можливо, що в зустрічі з "Металістом" вже буде керувати грою "Динамо", - цитує його dynamo.kiev.ua.