Українська правда

Квитки на "Шахтар" - "Челсі" у продажу з 1 жовтня

Сергей Шемшученко — 28 вересня 2012, 19:22

1 жовтня в касах "Донбас Арени" стартує продаж квитків на матч групового етапу Ліги Чемпіонів, в якому "Шахтар" прийме "Челсі".

Як пише офіційний сайт донеччан, з цього дня і до 7 жовтня купити квитки зможуть власники абонементів, які відвідали мінімум 5 домашніх матчів "Шахтаря" у поточному чемпіонаті країни.

Кожен такий уболівальник зможе купити один тікет на своє або ж вільне місце, а також один додатковий. Володарі "Пакетів Ліги Чемпіонів" (мінімум 5 проходів) зможуть купити один додатковий квиток на матч.

Власники абонементів, які відвідали мінімум 2 домашніх зустрічі, в цей період можуть купити тільки один квиток на своє або ж вільне місце. Абонементники, що відвідали менше 2 домашніх матчів "Шахтаря" у чемпіонаті України, в цей період купити тікет не зможуть.

З 8 жовтня розпочнеться реалізація квитків для власників карт FanID, які побували мінімум на 4 домашніх поєдинках "гірників" у внутрішній першості. На одну карту вони зможуть купити один квиток.

10 жовтня в 9:00 стартує реалізація 1000 квитків через online-систему продажів. Вони будуть розподілені серед переможців, що пройшли спеціальну реєстрацію. Право придбання тікетів визначить жереб. Кожен щасливчик зможе придбати не більше 2 квитків на матч.