Українська правда

Кубок Росії. "Торпедо" присуджено технічну поразку в матчі з "Динамо"

Сергей Шемшученко — 28 вересня 2012, 14:50

Контрольно-дисциплінарний комітет РФС прийняв рішення присудити "Торпедо" технічну поразку в матчі 1/16 фіналу Кубка Росії проти "Динамо", який був перерваний на 51-й хвилині через заворушення на трибунах.

Таке рішення було прийнято у відповідності до статті 102-ї дисциплінарного регламенту - технічна поразка і штраф у розмірі 300 тисяч рублів. "Торпедо" також покарано проведенням трьох домашніх матчів у всіх турнірах за порожніх трибун.

Крім того, "Динамо" і "Торпедо" заплатять максимальні штрафи за використання вболівальниками піротехніки - по 200 тисяч рублів.

На позаплановому засіданні КДК були присутні всі офіційні особи, що мають відношення до матчу, крім головного судді - він в даний момент знаходиться у відрядженні.

Матч "Торпедо" - "Динамо" був скасований на 51-й хвилині гри за рахунку 2:01 на користь "біло-блакитних". Причиною для зупинки гри стали заворушення на трибунах.

Незадовго да початку матчу біля стадіону імені Едуарда Стрельцова прозошла масова бійка вболівальників, в результаті якої були затримані 20 осіб, пише Спорт Сегодня.