Українська правда

Чохонелідзе: Сьомін думав, що його звільнили хакери

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2012, 21:14

Юрій Сьомін навіть уявити не міг, що Ігор Суркіс наважиться його звільнити після кількох поразок поспіль.

Про це заявив директор київського клубу Резо Чохонелідзе.

"Дізнався разом з усіма іншими - з повідомлення на офіційному сайті. Сьомін думав, що інформацію про його звільнення на сайті помістили хакери з числа динамівських уболівальників". - повідомив грузин.

"Він, полетівши до Москви, не спілкувався з президентом клубу і був упевнений, що його не можуть звільнити через ЗМІ. Юрій Павлович попросив мене уточнити цей момент в клубі, тому що йому в Москві стали дзвонити з питаннями журналісти провідних спортивних видань", - згадує він.

За словами Чохонелідзе, Сьомін через сімейні причини запланував поїздку до Москви ще за тиждень до поразки від "Шахтаря".

"Я йому у Донецьку запропонував полетіти спочатку в Київ, на що Юрій Павлович відповів відмовою: мовляв, звідси летіти зручніше, час не хотів втрачати. Тобто головний тренер при будь-якому результаті збирався використовувати свій вихідний на поїздку в Москву", - продовжив він.

"Ось Моуріньо скільки команд поміняв після перемог і виграних титулів? А тут немає результату, і людина спокійно до цього ставиться. Погано, коли президент приймає таке рішення про звільнення, але тренер, все-таки, повинен сам озиратися на свої результати", - цитує Чохонелідзе dynamomania.com.