Українська правда

Федецький: Докладу максимум зусиль в Донецьку

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2012, 18:58

Новачок "Дніпра" Артем Федецький дебютував у "Дніпрі" з червоної картки, але зараз зосереджений на матчі проти "Шахтаря" в Донецьку.

Про свої відчуття напередодні гри розповів сам екс-футболіст "гірників".

"Ми не розділяємо суперників, будь це "Динамо", "Шахтар" або "Іллічівець". І не важливо, на якому місці в турнірній таблиці наш суперник, в кожному матчі "Дніпро" намагається взяти три очки", - сказав він.

"Чи у Донецьку "Дніпру" до снаги взяти очки? Головне, щоб вийшло це зробити. Буде це три очки або один пункт, покаже сам матч", - впевнений він.

На думку Артема, аура "Донбас Арени" не тисне на суперників "Шахтаря", а от у Дніпропетровську на стадіоні вболівальники дуже потужно підтримують команду.

"Мхітарян зараз в приголомшливій формі. Він продуктивно грає в атаці, але при цьому успеват допомагати обороні. Тому звично потрібен пильний нагляд не тільки за бразильцями, але і, звичайно ж, за Генріхом", - закликав партнерів захисник.

"Сильно накручувати себе адже теж не можна, щоб не перегоріти. Стартовий склад визначає тренер, тому хто вийде на поле в Донецьку, довідаємося трохи пізніше. Я ж зі свого боку докладу максимум зусиль, щоб допомогти команді. Можу сказати, що свої фізичні кондиції оцінюю на 100 відсотків і готовий грати", - цитує Федецького championat.com.