Українська правда

Буряк: Анітрохи не здивувався призначенню Блохіна

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2012, 17:29

Олегу Блохіну цілком до снаги витягти "Динамо" з кризи, в яку воно потрапило останнім часом, головне - знайти підхід до підопічних.

Про це заявив колишній партнер Блохіна по "Динамо" Леонід Буряк, який вже пробував свої сили на посаді "головного" у столичному клубі.

"Я дуже позитивно сприйняв той факт, що "Динамо" очолив Блохін. Анітрохи цьому не здивувався", - зізнався він.

"Однак збірна і клуб - дві різні речі. Якщо в першому випадку тренер залежить від того, як підготують гравців в колективах, за які вони виступають, то клуб - досить серйозна і кропітка робота", - нагадав екс-керманич "Динамо".

Буряк наголосив, що у збірній Блохін працював лише з українцями, а в столичному клубі йому належить знайти спільну мову з багатьма легіонерами.

"У "Динамо" футболісти отримують хороші гроші і зобов'язані повністю віддаватися на футбольному полі. Я сподіваюся, що Олегу вдасться знайти підхід до підопічних, щиро йому цього бажаю", - запевнив він.

"Чи зможе Блохін повернути столичному клубу філософію гри, яка була при Лобановському? Потрібно шукати таких футболістів, які зможуть це ввібрати і добудуть для "Динамо" результат. Ні за Сьоміна, ні при Газзаєві кияни не показували тієї гри, яку звикли бачити вболівальники зі стажем", - вважає Буряк.

"В останні роки у команди не було, так би мовити, штампа "Динамо", тієї гри, яку клуб сповідував довгі роки. За цей період столична команда нічого суттєвого не добилася, сподіваюся, що Блохін це виправить", - цитує Буряка портал faeri.ru.