Українська правда

Блохін представлений гравцям "Динамо"

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2012, 13:55

У середу, 26 вересня, у присутності президента клубу Ігоря Суркіса, тренерів і футболістів, відбулася презентація нового головного тренера команди Олега Блохіна.

Про подію, що відбулася на навчально-тренувальній базі "Динамо" в Конча-Заспі, повідомив офіційний сайт столичного клубу.

"Дам коротку характеристику. Це володар Золотого м'яча 1975 року. Дворазовий володар Кубка володарів Кубків, а також володар Суперкубка УЄФА", - сказав Ігор Суркіс.

"Тренер, з яким збірна України дійшла до 1/4 фіналу чемпіонату світу-2006. Людина, яка любить команду "Динамо", напевно, років із семи, коли вперше тут опинилася і у якої не може не уболівати за неї душа", - продовжив він.

"Він прийшов, щоб підняти команду на той рівень, на якому вона повинна бути. Прошу любити і жалувати - Олег Блохін", - таким було вступне слово президента клубу.

Після цього сам наставник, але вже без клубних ЗМІ, поспілкувався з новими підопічними.

Як додає кореспондент "Чемпіона", коли Ігор Суркіс перерахував заслуги Блохіна, то запитав, чи є аналогічні досягнення у когось з тут присутніх. Гравці похилили голови, а Суркіс запитав у капітана команди Шовковського, чи є якісь питання, на що той відповів, що після таких слів питань нема.

Втім, за деякий час після цього гравці ожили і навіть посміхнулися жарту, що тепер сумно не буде, а буде весело.