Українська правда

Ребров: "Про те, що тренером "Динамо" призначений Блохін, дізнався з інтернету"

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2012, 08:29

Сергій Ребров став єдиним з асистентів колишнього тренера київського "Динамо" Юрій Сьоміна, який увійшов до складу тренерського штабу нового наставника команди - Олега Блохіна.

Як розповів сам Ребров, про відставку Сьоміна він дізнався з інтернету.

"Президент клубу так вирішив, це його вольове рішення. Я ж можу сказати одне: так грати ми не можемо, а програвати з таким рахунком - не маємо права", - сказав він.

"У вівторок мені зателефонував Ігор Михайлович і сказав, що я залишаюся у тренерському штабі - таке рішення Олега Володимировича Блохіна", - додав екс-гравець.

За словами Реброва, зараз у "Динамо" прийде тренер, який, напевно, буде більш вимогливим до гравців, але і самі футболісти повинні подумати і шукати в собі причини невдач.

"Повірте, тренери теж знають свої помилки і намагаються щось зробити, щоб їх виправити, але є ще гравці команди, яким зараз не варто думати, що тільки через те, що прийшов новий наставник, вони відразу ж заграють зовсім по-іншому", - пояснив він.

"Найголовніше, щоб уболівальники бачили небайдужу команду, складену з гравців, які демонструють у матчах максимальну віддачу, які за будь-якого рахунку намагаються його змінити. У цьому випадку вболівальники можуть пробачити якісь поразки", - цитує Сергія dynamo.kiev.ua.