Українська правда

Балан: Навіть враховуючи, що ми зіграли внічию, вона далася нам важкувато

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2012, 00:27

"Іллічівець" доволі непогано виглядав на тлі серйозного опонентаа, котрий в цьому сезоні стала луцька "Волинь", тому не надто сумує з приводу нічиєї на власному полі.

Про це на післяматчевій прес-конференції сказав тренер команди Іван Балан, пише сайт клубу з Маріуполя.

"Якщо підходити до того, що команда розраховувала на 0:0, то тоді не варто цією справою і займатися тому, що очок не буде в скарбничці. Тому установка у нас завжди одна. Інша справа, як суперник дозволить нам зіграти. Я думаю, що сьогодні таких явних помилок в обороні не було як в однієї команди, так і в іншої. Тому нічийний рахунок сьогодні, як кажуть, "по грі", - почав він.

"Гра була, дійсно, дуже важка, в'язка. Ми сьогодні грали з дуже хорошою командою. Досить сказати, що у них чотири українця грали, а решта - приїжджі футболісти, які пройшли школу Ліги Європи і Ліги Чемпіонів. Навчені. Габаритні, які вміють ще й грати. Тому, навіть враховуючи, що ми зіграли внічию, вона далася нам важкувато", - зізнався Балан.

Балан також поскаржився на поле "рідного" стадіону, що заважало грати технічним гравцям його команди.

"Ви бачили, що Чижов впав, після Чижова впав і отримав картку Суботіч. Швидко біжиш, потім різко гальмуєш і підривається трава, яка не вросла в землю, а стелиться поверх, у вигляді килима. Тому у верхньому шарі нога "їде" і підриває газон. Хоча, за два тижні з дня нашої останньої гри, поле помітно стало краще", - додав він.

"Щодо Кубку, то у нього свої закони. Спочатку потрібно пройти одну шістнадцяту, потім одну восьму, потім одну четверту, а там вже ставити задачі. Тому будемо налаштовувати команду на максимальний результат у кожному кубковому матчі, як налаштовуємо її і в матчах чемпіонату", - закінчив Балан.