Українська правда

Суркіс: Сьоміну і хлопцям потрібно дати час, щоб вони згуртувалися і показали результат

Сергей Шемшученко — 11 вересня 2012, 19:25

Ігор Суркіс закликав уболівальників набратися терпіння, і запевнив, що вірить у наставника команди Юрія Сьоміна.

Про це президент київського "Динамо" заявив у ефірі каналу "Футбол".

"Не щодня можна купити таких якісних футболістів, але нам вдалося придбати Велозу, Кранчара, якого ми намагалися вже роздобути рік тому. Тоді ціна на хорвата була завищена, що підтвердив і сам футболіст, який не грав у основі через травми. Так, нам вдалося зміцнитися такими якісними гравцями, але потрібен час для того, щоб хлопці адаптувалися в колективі і зігралися", - сказав він.

"В принципі, разом вони не провели жодного навіть короткострокового збору - хтось приїхав раніше, хтось пізніше. Велозу взагалі приїхав після чемпіонату Європи і почав грати з аркуша. У нього це вийшло. У когось травми - наприклад, у Рубена розтягнення м'язової тканини. Він 45 днів нічого не робив, бо як не знав про свою долю і не хотів залишатися в "Вільярреалі", - розповів Суркіс.

Я вважаю, що потрібно дати час Сьоміну, потрібно дати час хлопцям, щоб вони згуртувалися і показали той результат, який від них чекають, перш за все, вболівальники в цій Лізі Чемпіонів ", - додав Ігор Михайлович.

Найближчий матч київське "Динамо" проведе в п'ятницю, 14 вересня, проти львівських "Карпат" на НСК "Олімпійський", нагадує championat.com.