Українська правда

Несмачний: "Динамо" не буде думати про "Шахтар", граючи проти "Боруссії"

Сергей Шемшученко — 29 серпня 2012, 17:56

Проблеми треба вирішувати поступово, коли вони виникають, і для "Динамо" зараз важливо зосередитися на виході у Лгу Чемпіонів.

Про це напередодні другої гри кваліфікації з менхенгладбахської "Боруссією" сказав екс-гравець команди Андрій Несмачний.

"Не думаю, що динамівці гратимуть проти "Боруссії" з оглядкою на майбутній матч з "Шахтарем". По собі знаю, наскільки принциповими є зустрічі з "гірниками", але я впевнений, що, вийшовши сьогодні на поле, всі думки про "гірників" залишаться за його межами. Все-таки це Ліга Чемпіонів, а "Боруссія" - це не дворова команда", - підкреслив Андрій.

"У будь-якому іншому турнірі можна було б задуматися над економією сил і перетасовуванням складу. Але тут зовсім інший рівень, а в історії Ліги Чемпіонів бувало чимало випадків, коли команди програвали після впевненої перемоги в першому матчі. Тому, всі розуміють, що "Боруссію" ні в якому разі не можна недооцінювати". - переконаний він.

"Гладбахці, впевнений, приїхали до Києва не для того, щоб просто подарувати киянам путівку в груповий турнір. Це ж німці! Як би не складався для них матч, вони будуть битися до останнього", - цитує Несмачного championat.com.