Українська правда

Воронін: "Динамо" набагато складніше грати в Україні, ніж в єврокубках"

Сергей Шемшученко — 23 серпня 2012, 10:32

Київському "Динамо" матчі внутрішнього чемпіонату даються важче, ніж єврокубкові.

Таку думку висловив український форвард німецької "Фортуни" Андрій Воронін, коментуючи перемогу киян у першій грі з "Боруссією".

"Матч погано почався, але головне, що добре закінчився. Думаю, гра вже зроблена. Зрозуміло, що у футболі все буває. Але я ніколи не повірю, що "Боруссія" здатна забити три голи в Києві. Сподіваюся, не заб'є жодного", - сказав він.

На питання, як в Німеччині відреагували на такий результат, Воронін відповів: "До мене на тренуванні підійшов тренер моєї команди. Обмінялися думками. Йому сподобалося, як "Динамо" зіграло, як Ярмоленко забив. Тут усі знають "Динамо" як гарну команду, але такого розчарування не очікували".

Також Воронін оціинив шанси киян у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

"Ліга чемпіонів - це Ліга чемпіонів... Будучи на десять голів сильніше "Ворскли", "Динамо" тим не менше програло в Полтаві. Киянам набагато складніше грати в Україні, ніж в єврокубках", - сказав він.

"Там все ж більш відкритий футбол і за рахунок швидких футболістів ці контратаки можуть зіграти. В Україні ж багато команд закриваються. Проти них динамівцям - важче. Подивимося, яка в Лізі чемпіонів буде група. Якщо вони вийдуть, найголовніше, що вони будуть там. Для "Динамо" і для всієї країни це дуже важливо", - цитує Вороніна sport.segodnya.ua.