Українська правда

Сьомін взяв на матч з "Фейєноордом" 22 гравців

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2012, 19:45

У неділю, 5 серпня, динамівці, потренувавшись вранці на клубній базі в Конча-Заспі, після обіду вирушили в аеропорт Бориспіль.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, о 17:00 чартерний рейс з делегацією "біло-синіх" взяв курс на Амстердам.

Після приземлення команда, витративши годину в дорозі, автотранспортом прибуде в Роттердам, де розміститься в готелі "Манхеттен".

У матчі-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з "Фейєноордом" наставник "Динамо" Юрій Сьомін розраховує на 22 гравців, 18 з них потраплять у заявку на гру.

До Нідерландів вилетіли:

воротарі: Максим Коваль, Денис Бойко, Георгій Бущан;

захисники: Тарас Михалик, Горан Попов, Айїла Юссуф, Бетао, Данило Сілва;

півзахисники: Олег Гусєв, Огнен Вукоєвич, Мілош Нінкович, Ніко Кранчар, Денис Гармаш, Мігел Велозу , Андрій Богданов, Лукман Аруна, Дуду;

нападники: Андрій Ярмоленко, Браун Ідейе, Артем Мілевський, Раффаель, Марко Рубен.

Уже в Нідерландах до команди приєднається швейцарець Адмір Мехмеді, який разом з усіма по закінченні поєдинку з "Фейєноордом" повернеться до Києва.

Через травми все ще не готові грати голкіпер Олександр Шовковський, захисник Леандро Алмейда і нападник Артем Кравець, а через дискваліфікацію не допоможе команді захисник Євген Хачеріді.

Залишився в Києві новачок "біло-синіх" нігерієць Тайє Тайво, який не заявлений за клуб на третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів, а тому буде тренуватися з "Динамо" U-19 на базі під керівництвом Валентина Белькевича.