Українська правда

Севідов: Треба було забивати більше, але дорікнути своїм гравцям не можу

Сергей Шемшученко — 27 липня 2012, 23:00

Футболісти ужгородської "Говерли" зробили все, на що були спроможні у поєдинку з київьким "Динамо".

Про це після гри заявив тренер команди Олександр Севідов.

"Мені немає в чому дорікнути своїх футболістів, ми сьогодні зіграли на своєму рівні. Вважаю, ми повинні були забивати більше м'ячів, повинні були розвинути свій успіх", - сказав він.

"Адже у нас було два найчистіших виходи один на один, але ми їх не використовували. Звичайно, хотілося б, щоб у наших футболістів було більше майстерності, але, як кажуть, "маємо те, що маємо", - зітхнув він.

На думку Севідова, якби його підопічні використовували упущені можливості, то ще невідомо, як повернулись би все склалося.

"Тим не менш, ми знову пропустили три м'ячі, знову припускаємося помилок. Але, повторюся, мені складно дорікнути в чомусь своїм футболістам", - наголосив він.

За словами Севідова, він замінив активного у атаці Одонкора, коли той перестав повертатися у захист.

"Висновки по трьом матчам УПЛ? Дуже добре, що нам показали різницю між першою лігою і прем'єр-лігою. Багато наших футболістів - хороші хлопці, але не всім їм дано грати в Прем'єр-лізі. Сьогодні ми ще раз переконалися, що чудес не буває", - зізнався тренер.

"Чому пішов Валяєв? Дуже важко утримати досвідченого футболіста. Чому "Динамо" не втримало Шевченка? Я, звичайно, жартую. Але ви повинні розуміти, що футболіст підійшов і сказав: "Мені 34 роки. Це, напевно, мій останній професійний контракт ". Напевно, не можна порівнювати умови "Говерли" та "Арсеналу". Крім того, перед Валяєвим з'явилася можливість грати в єврокубках", - наводить слова Севідова dynamo.kiev.ua.