Українська правда

Раффаель: Я прибув в "Динамо", щоб перемогти в чемпіонаті та Кубку України

Сергей Шемшученко — 27 липня 2012, 22:50

Прихід новачка "Динамо" Раффаеля у команду допоможе прогресувати і самому колективу, і футболісту, котрому байдуже на якій позиції грати.

Про це заявив під час своєї презентації сам бразильський футболіст.

"Хочу подякувати Ігорю Суркісу - він зробив усе можливе, щоб я опинився в "Динамо", тому що були й інші пропозиції. Тепер я налаштований на серйозну роботу і на те, щоб допомогти команді", - почав екс-гравець "Герти".

"Я прибув в "Динамо", щоб завойовувати різні титули - перемогти в чемпіонаті Україні, в Кубку України, класифікуватися в Лігу Чемпіонів і гідно виступити в ній", - пообіцяв Раффаель.

За його словами, він гратиме під 85-м номером, бо це рік народження самого футболіста.

"Для мене це було нелегке рішення, тому що я провів у Берліні чотири роки щасливого життя разом зі своєю родиною. Я користувався любов'ю і повагою колективу, уболівальників. Так що ця ситуація була дуже складною для мене", - зізнався хавбек.

"Про Україну, чесно кажучи, не можу нічого сказати. Раніше я лише раз був у вашій країні. А що стосується "Динамо", то я знав, що це іменитий клуб. А одного разу мені довелося грати проти цієї команди в одному з контрольних матчів в рамках міжсезонної підготовки", - згадав він.

Раффаель сказав, що трохи комфортніше йому грати під нападниками, але для нього не виникне ніяких складнощів, якщо тренер попросить зіграти в середині поля або на фланзі, пише dynamo.kiev.ua.