Українська правда

Воронін: "Ідеальний партнер для Раффаеля - Мілевський"

Сергей Шемшученко — 27 липня 2012, 09:06

Якщо "Динамо" підпише гравця "Герти" Раффаеля, то цей футболіст принесе киянам чимало користі.

Таку думку висловив екс-форвард збірної України Андрій Воронін, який раніше грав з бразильцем в одному клубі.

"З Раффаелем ми провели в одній команді майже цілий сезон, до кінця моєї оренди в "Герті". Вважаю, "Динамо", якщо все ж врегулює формальності, пов'язані з його переходом, зробить непоганий вибір", - сказав він.

"Не можу сказати про бразильця нічого негативного. Хороший гравець, постійно націлений на ворота суперника. Крім того, може віддати передачу й ідеально реалізувати момент. У нього відмінне бачення поля, він добре відчуває гру. У "Герті" ми знаходили повне порозуміння, і я не один раз забивав з його передач", - зазначив Воронін.

На думку нападника, ідеальний партнер для Раффаеля - Артем Мілевський.

"Думаю, для Артема Мілевського Раффаель - просто ідеальний партнер. Упевнений, їх зв'язка принесе "Динамо" чимало користі. Артем як ніхто інший вміє прикрити м'яч корпусом і непогано розібратися у штрафному. Після ювелірних передач Раффаеля йому буде набагато простіше забивати", - впевнений Воронін.

На питання, скільки часу новачку знадобиться для адаптації, Андрій відповів: "Це складне питання. Напевно, всім південноамериканцям нелегко звикнути до особливостей клімату та чемпіонатів таких країн, як Росія і Україна".

"Але враховуючи той факт, що в "Динамо" він буде не єдиним бразильцем, впевнений, що тренерському штабу киян не доведеться довго чекати від нього результату", - цитує Вороніна sport-express.ua.