Українська правда

Максимов: "Динамо" купило класних гравців, хоча Кранчару й треба скинути вагу

Сергей Шемшученко — 25 липня 2012, 15:57

Київське "Динамо" нарешті провело хорошу трансферну кампанію - усі запрошені гравці є футболістами високого рівня.

Про це заявив "Спорт-Экспрессу в Украине" колишній гравець команди, а нині відомий тренер Юрій Максимов.

"Якщо динамівці взяли в двох турах шість очок, значить, старт вдався. Але найголовніший плюс я бачу в тому, що клуб почав запрошувати хороших гравців. Вважаю, краще купити одного гідного виконавця, нехай і дорогого, ніж чотирьох посередніх за ціною одного", - сказав він.

"Взяти, приміром, Мігела Велозу. Це відмінний трансфер. Він помітно загострив гру "Динамо". До речі, спілкувався днями з Ребровим. Сергій теж дуже задоволений цим гравцем. Каже, що в команду прийшов справжній професіонал у всіх відносинах. Думаю, у нього є всі шанси стати таким же лідером команди, як Шовковський, Гусєв або Ярмоленко", - впевнений тренер.

"Кранчара поки складно оцінювати. На мій погляд, він занадто важкуватий. Це, мабуть, його єдиний мінус. Скинув би пару кілограмів і був би в нормальній формі. В цілому гра нинішнього "Динамо" мені подобається. Думаю, по ходу сезону у команди не повинно виникнути серйозних проблем. На кожну позицію є по кілька рівноцінних гравців, а значить, повинна бути хороша конкуренція. Адже є за що боротися", - нагадав Максимов.