Українська правда

Макрідіс: Три роки мене не покидало бажання повернутися в донецький "Металург"

Сергей Шемшученко — 3 липня 2012, 16:44

Перехід до кіпрської "Омонії" став не найкращим рішенням, котре прийняв у 2009-му році Константінос Макрідіс.

Про це новий-старий гравець донецького "Металурга" розповів клубній прес-службі.

"Ви знаєте, всі три роки, що я виступав в "Омонії", у мене в голові сиділа думка - я хочу повернутися в донецький "Металург". У мене залишилися найприємніші враження від гри в сезоні-2008/2009 і наступного чемпіонату", - згадує він.

"Нинішнього літа з'явилася можливість повернутися в Україну. Зовсім скоро донеччани почнуть грати в Лізі Європи, а для мене участь у континентальних форумах дуже важлива. Та й взагалі, рівень української першості досить високий, тут сильний чемпіонат, і я зможу грати ще сильніше", - впевнений він.

За словами Макрідіса, хоча на Кіпрі його клуб був чемпіоном країни та двічі вигравав національний Кубок, повного задоволення не було.

"Особисто для мене дуже важливо успішно грати в єврокубках. У Лізі Європи ми грали в раунді плей-офф з харківським "Металістом". Вдома в першій грі ми програли з рахунком 0:1, а в Харкові, до 60-й хвилині, ми вигравали з комфортним рахунком 2:0. І тут протягом п'яти хвилин два м'ячі у наші ворота забив Марко Девіч. До слова, Девіч відзначився і на Кіпрі", - сказав він.

"Що стосується кваліфікації Ліги Чемпіонів, то "Омонія" в останньому раунді не змогла зломити опір австрійського "Зальцбурга". Це надзвичайно прикро. До речі, і "Металург" в серпні 2009 року не зміг пройти віденську "Аустрію". Ми були сильніші австрійців за всіма показниками. Переконаний, тепер у нас всі можливості, щоб виправити ситуацію", - заявив Константінос.