Українська правда

Джуліано: В даний час ніяких переговорів я не веду

Сергей Шемшученко — 10 червня 2012, 19:23

Півзахисник "Дніпра" Жуліано, який потрапив в список з 35 кандидатів на участь в ОІ-2012, поки не має часу думати про трансфер з "Дніпра".

Про своє теперішнє становище сам гравець розповів в інтерв'ю бразильському сайту Footballstand.

"Зіграти на Олімпіаді - це невимовно, це унікальне почуття і привілей небагатьох гравців. У нас конкурентоспроможна команда, в ній багато високоякісних гравців. Я вважаю, що добре готовий до участі на Олімпіаді, але остаточний вибір, звичайно, за головним тренером", - почав він.

"Нині я не веду ніяких переговорів. Я вже півтора сезону в Україні, і я в порядку. Але, звичайно, якщо з'явиться можливість переходу в бразильський або європейський клуб, я вивчу, чи буде це для мене добре", - зазначив півзахисник.

Згадав півзахисник "Дніпра" і про перехід в "Греміо", що зірвався на початку року.

"Я думав, що було б ідеальним повернутися до Бразилії. "Греміо" доклав величезні зусилля, щоб моє повернення відбулося, але для бразильських клубів існують фінансові обмеження", - сумує гравець.

За інформацією ЗМІ бразильський клуб пропонував українській стороні 8000000 євро, що є дуже великою сумою для бразильського ринку. Угода не відбулася, тому що "Дніпро" виставив ціну в розмірі 10 мільйонів євро, пише fcdnipro.com.