Українська правда

Єзерський: Нехай Кузнєцов не робить дурнів з усіх

Сергей Шемшученко — 30 травня 2012, 15:30

Сергій Кузнєцов чудово розумів якою частиною тіла забив вирішальний гол у матчі "Севастополь" - "Металург".

Про це заявив каналу "24" екс-гравець національної збірної України Володимир Єзерський.

"Мене дуже вразила поведінка після гри Сергія. Він сказав журналістам, що не знає, як забив гол, мовляв, треба повтор подивитися". - почав він.

"Нехай він не робить дурнів з усіх вболівальників, інших футболістів. Ця людина повинна була зізнатися, що гол забито рукою", - впевнений він.

"У моїй кар'єрі був схожий епізод, коли виступав у "Зорі", в матчі з "Карпатами". Я після гри зізнався, що м'яч в нашій штрафній двічі потрапив мені в руку. У першому епізоді суддя не дав пенальті, у другому одинадцятиметровий він призначив. Після матчу я відверто зізнався журналістам, що м'яч потрапив у руку", - згадує він.

На думку Єзерського, треба мати мужність визнати свою помилку.

"Футбол - гра мільйонів, а футболісти повинні бути джентльменами і просто порядними людьми. За Кузнєцовим може закріпитися імідж людини, якій не варто довіряти", - вважає він.

"Взагалі, цим матчем повинні займатися компетентні органи. Судді допустили дуже грубу помилку, і це вплинуло на підсумок гри. Як на мене, нехай це буде прецедент, але матч потрібно переграти", - додав захисник.

"Місця таким помилкам не повинно бути в нашому футболі. Дуже шкода хлопців з "Металурга", вони важко працюють, хочуть чогось досягти, а одна суддівська помилка всі старання перекреслює. Так не повинно бути", - резюмував Єзерський.