Українська правда

Міжнародний бренд Nemiroff презентував уболівальникам унікальний продукт – Nemiroff Goal

Сергей Шемшученко — 30 травня 2012, 13:03

Напередодні знакової спортивної події міжнародний бренд Nemiroff представив ринку лімітовану партію продукції Nemіroff Goal. Приємний сюрприз для фанів поєднує в собі ідеальну м‘якість смаку, натуральність та потужний заряд волі до великих перемог. Варто відзначити кілька безсумнівних переваг напою, приуроченого джерелу яскравих емоцій і незабутніх вражень. По-перше, в основі Nemіroff Goal – фірмовий продукт, який став відомим завдяки своїй ідеальній м’якості, – "Nemiroff Delikat М’яка".

Ця горілка виготовляється за ексклюзивною авторською рецептурою зі спирту класу "Люкс", виключно натуральних інгредієнтів, а також кришталево чистої води українського Поділля. Її унікальна мінеральна композиція формує благородний смак, а особливі технології фільтрації активованим вугіллям із берези, плодів кісточкових дерев і кокоса перетворюють напій у еталон м’якості й надзвичайної легкості. По друге, Nemіroff Goal має яскравий оригінальний дизайн. На магазинній полиці неможливо не помітити стильну пляшку у вигляді м’яча на почесному п’єдесталі з етикеткою соковито-зеленого кольору футбольного поля. І нарешті, міжнародний бренд Nemiroff уже давно став візитівкою України. Стабільна бездоганна якість, підтверджена численними перемогами в авторитетних дегустаційних конкурсах світового рівня, вікові традиції, а також інноваційні технології виробництва та захисту продукції вже давно здобули визнання споживачів 72 країн.

Nemіroff Goal поєднав у собі кращі досягнення компанії, ввібрав її прагнення до найвищих результатів і перемог. Співзвучність позиціонування нового продукту зі святковим настроєм вболівальників вже оцінена нашими співвітчизниками, а для іноземних гостей Nemіroff Goal стане хорошим сувеніром, який вони заберуть з собою на пам’ять про масштабну спортивну подію і прекрасну країну – господарку чемпіонату.