Українська правда

Базилевич очолить житомирське "Полісся"?

Сергей Шемшученко — 16 травня 2012, 12:05

Житомирське "Полісся", яке вже кілька років не вважається професійним футбольним клубом, найближчим часом може почати свій шлях відродження.

Більш того, для роботи з командою запрошений один з найвідоміших фахівців - Олег Базилевич, який в даний момент займає керівну посаду в методичному центрі київського "Динамо", пише "Сегодня".

Правда, до конкретики у цьому питанні справа поки не дійшла - на даному етапі 73-річний тренер збирається в Житомир для того, щоб провести на місці перший раунд переговорів і ряд консультацій.

"Лунають голоси, що існує віковий ценз і для тренерів. Але я не зовсім впевнений в тому, в моєму віці вже не можна здійснювати практичне керівництво професійною командою". - каже він.

"Що стосується зміни місця роботи, то я впевнений, що цілком готовий до того, що треба спробувати . Повторюю: мій потенціал ще не витрачений - було б бажання у місцевих товаришів на серйозні зміни", - додав фахівець.

"За великим рахунком, мені струшуватися не треба - я в хорошій формі і не відчуваю жодних труднощів, як в спортивній формі, так і в роботі з людьми. Шкода, що поки розмова у нас виходить кілька теоретичний: хотілося б почути "голос Житомира", - заявив Базилевич.