Українська правда

Федецький мріє про виклик на Євро та місце в "основі" "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 16 травня 2012, 11:55

Потрапляння лише до резервного списку заявки на Євро-2012 - невдача для Артема Федецького, але треба працювати й надалі.

Про це сам футболіст заявив "Спорт-Экспрессу в Украине".

"З повноцінним відпочинком вирішив почекати. Враховуючи, що я потрапив до резервного списку Блохіна, то необхідно тримати себе в тонусі. Пробіжки, басейн, масаж", - сказав він.

"Моя оренда в "Карпатах" закінчується 31 травня, після чого я повертаюся в розташування "Шахтаря". Донеччани їдуть на збори 16 червня, тому час погрітися на сонечку ще буде", - впевнений він.

"Можливо, я не потрапив в основний список через ситуацію, що склалася зі мною взимку. У будь-якому випадку зараз нема про що говорити. Резерв, так резерв. Раптом що - я в будь-який момент готовий приїхати", - запевнив Артем.

За його словами, зла він ні на кого не тримає, бо потрібно жити майбутнім, а не минулим.

"Я реально дивлюся на речі і розумію, що шанси потрапити на чемпіонат Європи у мене не дуже великі. А чому так вийшло - обговорювати зараз немає сенсу", - наголосив захисник.

"Я тверезо усвідомлюю, що тішити себе порожніми ілюзіями не варто. Але якщо мені подзвонять сьогодні о четвертій ранку і скажуть, що я терміново повинен бути в Туреччині - вилікую найближчим рейсом і через пару годин буду в команді". - посміхнувся Федецький.

"У мене одна мета - закріпитися в основі "Шахтаря". Хочу довести цьому клубу, що я чогось вартий. Все в моїх руках. Палиці в колеса мені ставити ніхто не буде", - резюмував футболіст.