Українська правда

Альтман пообіцяв наступного сезону знову боротися за єврокубки

Сергей Шемшученко — 10 травня 2012, 23:15

"Таврія" неодмінно буде грати у єврокубках, якщо не вдалося зараз - команда просто не готова до цього морально.

На цьому наголосив після нічиєї з київським "Динамо" головний тренер команди Семен Альтман.

"Мені здається, що наша команда провела непоганий матч. Ми налаштовувалися на цю гру, і нам треба було зіграти в футбол, який ми репетирували на тренуваннях. Частково нам це, можна сказати, вдалося", - почав він.

"Але наша команда на шляху становлення - ми хочемо вдосконалюватися, йти далі обраним шляхом. Сьогоднішня гра також показала, які перспективи у нас проглядаються на майбутнє", - вважає він.

На думку Альтмана, у "Таврії" є обнадійливі моменти, але їй ще далеко до тієї гри, до якої він прагне.

"Я дуже радий, що цього року ми серйозно включилися в боротьбу за єврокубки. А те, що ми цю боротьбу не виграли, означає, що ми цього не заслужили. Мабуть, "Арсенал", більше цього заслужив. У минулому році 6-е місце давало право на участь в Лізі Європи, але в цьому - вже ні", - філософськи зазначив він.

"Повторюся, мені здається, що ми на шляху становлення. У наступному сезоні знову будемр ставити завдання пробитися в єврокубки? Ми і в цьому сезоні був близькі до її досягнення. Думаю, то перед початком наступного сезону керівники клубу поставлять перед "Таврією" таку ж мету", - наводить його слова dynamo.kiev.ua.