Українська правда

Купцов: Хотілося б повернутися

Сергей Шемшученко — 10 травня 2012, 21:46

"Олександрії" не вистачило класу, везіння та досвіду аби втриматися у вищій лізі першості України за підсумками сезону 2011/12 років.

Про це після гри заявив у ефірі каналу "Футбол" в.о. тренера команди Андрій Купцов.

"Звичайно, ми прекрасно розуміли куди їдемо, знали що "Шахтарю" потрібна тільки перемога. Постаралися хлопців підготувати, але вони не до кінця усвідомили слова на установці і вимоги, які треба виконувати", - почав він.

"Але це стосується більше психологічного їх стану. Напевно, тільки сильні футболісти можуть вийти з нього. Післязавтра буде збір з керівництвом. Там буде все вирішуватися: і доля футболістів, і наша", - розповів він.

За словами Купцова, напевно, будуть зміни, от тільки він не знає будуть вони кардинальними чи ні.

"Якщо вилетіли - сезон не вдався. Завдання було одне - залишитися в перший рік в УПЛ. Запам'яталися перемоги, нічиї, хороші гри. Не вистачало майстерності, досвіду. Мало в нас футболістів, які до цього пограли у вищій лізі", - зазначив він.

"Плюс були селекційні помилки. Але це ми сядемо, поговоримо, обговоримо, зробимо висновки. Хотілося б повернутися, бо багато хто відчув, що таке вища ліга і не хотів повертатися в першу лігу. Хотілося б повернутися, а ми це будемо робити чи хтось інший - подивимося", - резюмував він.