Українська правда

Лікар "Динамо": Кісткових ушкоджень у Шовковського не виявлено

Сергей Шемшученко — 24 квітня 2012, 09:59

Поки рано говорити, що з Олександром Шовковським все буде гаразд і він зіграє на Євро, однак попереднє обстеження катастрофи не виявило.

Про це розповів "Спорт-Экспрессу в Украине" лікар київського "Динамо" Леонід Миронов.

"Ми ще в ніч з неділі на понеділок, відразу після повернення з Луцька, провели йому МРТ і комп'ютерну томографію. Було виявлено деяке пошкодження структури плечового суглоба, а точніше - сумочно-зв'язкового апарату. Іншими словами - сухожиль і зв'язок, які утворюють суглоб. Кісткових ушкоджень (тобто перелому) не виявлено", - повідомив він.

"Проведене Саші в понеділок в інституті травматології та ортопедії ультразвукове дослідження підтвердило первинний діагноз. Після третьої консультації прийнято рішення летіти в Мюнхен до професора Зібауера. Зараз він знаходиться в Амстердамі, але до шести вечора у вівторок буде готовий прийняти Шовковського у своїй клініці", - продовжив лікар.

"Щодо ситуації один з провідних фахівців в області травм плечового суглоба вже в курсі, знімки я йому переслав по електронній пошті. Залишається дочекатися його висновків", - зазначив Миронов.