Українська правда

Федорчук обурений рішенням щодо його дискваліфікації

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2012, 18:47

Рішення української футбольної влади залишити в силі "гірчичник", котрий лідер "Кривбаса" Валерій Федорчук отримав у грі з "Металістом", є просто незрозумілим.

Про це клубній прес-службі заявив сам півзахисник криворізької команди.

"Що стосується самого попередження, то його однозначно не повинно було бути взагалі. Адже порушення правил було проти мене, і арбітр дав штрафний у нашу користь. А попередження я отримав за те, як мені пояснив суддя, що на газон я впав не відразу, а після паузи", - дивується він.

"Тобто я, якщо слідувати його логіці, не повинен був догравати епізод до кінця, як я це зробив, а відразу валиться на землю. Це ж повний абсурд! Так, мені було боляче, але я боровся за м'яч до кінця. І тільки тоді, коли почув свисток, і гра зупинилася, дозволив собі опуститися на газон, тому що біль став різко зростати", - згадує Федорчук.

"Можете собі уявити, яким було моє здивування, коли арбітр показав мені за це попередження. Але на цьому історія не закінчилася. Клуб, згідно з Регламентом, подав вчасно апеляцію. Однак її навіть не розглядали. Чому? .. Мені про це нічого не відомо. Напевно, це питання потрібно переадресувати нашим футбольним чиновникам", - резюмував футболіст.