Українська правда

"Динамо" направило зустрічну пропозицію щодо Андре

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2012, 12:16

Продовжуються перемовини між київським "Динамо" та "Атлетико Мінейро" з приводу можливого трансферу 21-річного форварда Андре, який виступає в складі "гало" на правах оренди.

У зв'язку з тим, що термін оренди футболіста закінчується через декілька місяців, президент "Атлетико" Алешандре Каліл представив на розгляд керівництва "Динамо" пропозицію стосовно продовження перебування Андре в клубі з Белу-Орізонті, однак ця пропозиція була відхилена.

Натомість, як повідомляє UOL Esporte, у відповідь бразильці отримали від українського клубу зустрічну пропозицію. В той же час, рада директорів бразильського клубу тримає в таємниці деталі переговорів з "Динамо".

Між тим, півзахисник "Атлетико" Мінейро Річарлісон висловив надію, що клуби знайдуть спільну мову в переговорах щодо Андре.

"Він дуже щасливий в "Атлетико", тут він виріс в індивідуальному плані. Тепер він хоче продовжити свій розвиток. Він мій сусід по кімнаті, тому я чув, як він телефонував своєму агенту, щоб дізнатися, як йдуть переговори", - сказав він.

"Я думаю, що прийде час і президент викупить решту прав, які належать українському клубу. Впевнений, що все закінчиться добре", - цитує гравця fc-dinamo.kiev.ua.