Українська правда

Леоненко: "У Блохіна немає вибору: він все одно включить Вороніна в заявку"

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2012, 08:43

Незважаючи на те, що Андрій Воронін не отримує достатню кількість ігрового часу в своєму клубі, його все одно включать у заявку збірної України на Євро-2012.

Таку думку висловив колишній нападник київського "Динамо" Віктор Леоненко.

"Швидше за все, Воронін і Сілкін посварилися. Я ніколи не розумів, коли тренери починають виховувати таких гравців, як Воронін. Найголовніше в такій ситуації - тренування не пропускати. Це тільки бразильцям сходить все з рук, хочуть - тренуються, не хочуть - ні ... Але не думаю, що Воронін заняття пропускає", - сказав він.

"Враховуючи ситуацію, в якій Андрій опинився, виникає питання: чи буде він грати на Євро? Втім, у Блохіна немає вибору: він все одно включить Андрія в заявку. Взагалі я в цій ситуації на боці футболіста. Гаразд, якщо б він був "одним з", але це ж не про Вороніна!", - продовжив Леоненко.

За словами екс-гравця "Динамо", на місці Вороніна він би залишив московський клуб.

"Я б на місці Андрія залишив "Динамо", якщо ситуація не зміниться. Тим більше багато пропозицій ... Не розумію, чому так все змінилося в "Динамо". Може, на зборах розслабили "булки"? А коли настав час грати, не особливо вийшло? Добре, що Воронін зараз хоча б виходить на заміну", - цитує Леоненка sovsport.ru.