Українська правда

Олійник: "Дуже хочу зіграти з "Металістом"

Сергей Шемшученко — 6 квітня 2012, 22:43

Гравець "Дніпра" Денис Олійник, який раніше виступав у складі "Металіста", дуже хоче вязти участь у матчі проти своєї колишньої команди.

Про це він заявив офіційному сайту "Дніпра" напередодні гри, яка, нагадаємо, відбудеться 9-го квітня.

"Я в "Металісті" провів досить тривалий період, і зіграти дуже хочеться. У мене велика мотивація. Готуюся до цієї гри, правда, не скажу, що якось вже особливо. Треба виходити, як на звичайний матч", - сказав він.

"Але, звичайно, сподіваюся, що мене поставлять до складу. Звичайно, все залежатиме від тактики на гру і, відповідно, тренерських рішень. Буду готовий вийти в будь-яку хвилину", - зазначив гравець.

На питання, як команду буде налаштовуватися на матч проти "Металіста", який вже вирішив поставлені завдання в чемпіонаті, Олійник відповів: "Думаю, саме в цій грі "Металіст" буде грати тільки на перемогу, оскільки це принциповий матч для всіх. Це дербі".

"Я не думаю, що команда суперника буде грати розслаблено або експериментальним складом. Вони приїдуть битися і грати на перемогу. Думаю, що буде дуже цікава гра при повному стадіоні. Нам треба порадувати своїх уболівальників", - підсумував Денис.