Українська правда

Хюбшман: "Налаштовуємось на 90 хвилин непримиренної боротьби"

Сергей Шемшученко — 6 квітня 2012, 19:01

У матчі проти "Динамо" гравці "Шахтаря" налаштовуються на 90 хвилин непримиренної боротьби.

Про це сайту УПЛ розповів гравець донецького клубу Томаш Хюбшман.

"Все нормально, у нас немає ніяких проблем. Все йде за графіком, і у всіх чудовий настрій. Ми звикли до матчів з підвищеною відповідальністю", - сказав він.

"На такому рівні з "Динамо" зустрічаємось вже багато років, і я не пригадую, щоб колись матч виходив нудним, нецікавим, або коли все було зрозуміло задовго до фінального свистка. Налаштовуємось на 90 хвилин непримиренної боротьби", - продовжив гравець.

Також Хюбшман зазначив, що не варто виділяти когось окремо в складі киян.

"У складі ані "Динамо", ані "Шахтаря" немає виконавців рівня Ліонеля Мессі чи Кріштіану Роналду, у яких тільки у іспанському чемпіонаті забито 37 та 36 голів. Тому не варто когось виокремлювати, а ставитись з увагою і повагою до всіх, кого Юрій Сьомін випустить на поле", - впевнений футболіст.

"В одному поєдинку хтось один показує себе з кращого боку, у наступному роль лідера може перейти до іншого гравця. Так, у "Динамо" Олександр Алієв останнім часом постійно приносить неприємності суперникам своїми штрафними ударами, яскраво вміє зіграти Артем Мілевський, але ми не знаємо, хто буде найнебезпечнішим 7 квітня", - підсумував Томаш.