Українська правда

Блохін викличе 26 футболістів на останній збір перед Євро-2012

Сергей Шемшученко — 5 квітня 2012, 12:18

На збір перед Євро-2012 до Австрії у команді України поїдуть 22 польових гравці та чотири голкіпера, а з трьома футболістами потім доведеться попрощатися.

Керманич збірної України Олег Блохін розповів про підготовку команди, а також про кадрові проблеми напередодні Євро-2012, повідомляє ТСН.

"На останній збір, який наша команда проведе в Австрії і зіграє контрольні матчі з Естонією, Австрією і Туреччиною, поїдуть 22 польових гравці та чотири голкіпера. Трьом з них, воротареві і двом польовим, не пощастить, але тут нічого не поробиш", - зазначив Блохін.

Олег Володимирович дуже жалкує з приводу того, що сталося з Андрієм Диканем. Проте коментувати повернення голкіпера не взявся.

"Бажаю йому якнайшвидшого одужання, але я не лікар і не можу коментувати те, в чому некомпетентний. Давайте визначимося: в моєму штабі є Юрій Роменський, який відповідає за цю позицію на полі. Він може точніше сказати, хто після цих неприємностей залишається у воротарській обоймі", - вважає Блохін.

"Єдине, що точно знаю: ми зобов'язані знайти вихід з будь-якої ситуації. Що до Шовковського і П'ятова, то вони входять в розширений список кандидатів на участь в Євро-2012, і поки не більше того", - додав тренер.