Українська правда

Федецький: "Сподіваюся, керівництво "Карпат" поверне мене до основного складу"

Сергей Шемшученко — 12 березня 2012, 11:18

Захисник "Карпат" Артем Федецький висловив бажання допомогти львів'янам реабілітуватися за невдалий сезон.

Про це гравець, якого керівництво клубу відправило в дубль через відмову підписати контракт, заявив у ефірі каналу "2+2".

"Якщо "Карпати" хочуть підписати зі мною контракт, нехай звертаються безпосередньо до "Шахтаря" і вирішують всі питання. А не так, щоб підписати контракт зі мною і залишити "гірників" у стороні. Вважаю, що це правильно, цивілізовано, незважаючи на всі ті підпункти в контракті", - сказав він.

"Все так звучить, ніби я був якимось систематичним порушником режиму, знижую вимоги до себе в професійному плані. Такого бути не може. Був клуб, який хотів мене купити, однак цей трансфер не відбувся. Можливо, тому я зараз у дублі", - зазначив Федецький.

Однак, за словами гравця, він сподівається, що керівництво клубу перегляне ставлення до даної ситуації і поверне його до основного складу.

"Я сподіваюся, що керівництво львівського клубу перегляне ставлення до даної ситуації і поверне мене до основного складу. Тому що я хочу і готовий допомогти команді піднятися з дна турнірної таблиці і через Кубок України вийти в Лігу Європи", - сказав Федецький.