Українська правда

Мхітарян: Тренувати пенальті немає сенсу

Сергей Шемшученко — 31 січня 2012, 11:57

Перемога у серії пенальті на турнірі в іспанській Марбельї була приємна, але і без цього "Шахтар" показав хорошу гру в першому матчі змагань.

Думкою про поєдинок своєї команди проти норвезького "Олесунна" поділився вірменський легіонер "Шахтаря" Генріх Мхітарян.

"Ми робили все, щоб виграти. Незважаючи на те що перемогли тільки по пенальті, команда добре зіграла. Всі старалися, і найголовніше - нам вдалося добитися перемоги", - почав вірменин.

"Противник дуже добре виглядав, вони були свіжішими, добре рухалися, здорово переходили з оборони в атаку. Рівень "Олесунна" досить високий, вони провели хорошу гру", - визнав він.

"Пенальті - це завжди лотерея, все дуже непередбачувано - можна як виграти, так і програти. На тренуванні можна забити десять з десяти, а потім не реалізувати під час матчу. Так що тренувати це спеціально не має особливого сенсу", - вважає Генріх.

Він додав, що стежити за іншими матчами цього турніру не вдається, бо у "Шахтаря" зараз по два тренування в день, і такої можливості просто немає.