Українська правда

Фанати "Закарпаття" звернулися до Шуфрича з проханням на змінювати назву клубу

Сергей Шемшученко — 31 січня 2012, 09:57

Уболівальники ФК "Говерла-Закарпаття" звернулися до почесного президента ужгородського Івана Шуфрича.

У своєму відкритому листі, опублікованому на порталі ultras.uz.ua, фанати просять у керівництва не змінювати назву клубу.

"Шановний Іване Юлійовичу!

Останнім часом ходять чутки, на які ми не можемо не реагувати. Маються на увазі чутки про те, що футбольний клуб "Закарпаття" планує найближчим часом змінити свою назву на "Говерла".

Вболівальники ФК "Закарпаття" висловлюють своє крайнє здивування й обурення з цього приводу. Назва "Закарпаття" проіснувала більше 30 років (1982-1997 рр., 1998-2011 рр.). З цією назвою Ми здобули свої найбільші "перемоги" - виходи до Першої ліги та до Прем’єр-ліги. Саме з цією назвою асоціюється у більшості вболівальників України футбол Закарпаття. Ми виступаємо проти нової назви. Та зміни назви взагалі!

Ви володієте клубом юридично, а морально - МИ! Ми є серцем та душею нашого клубу.

Ми розраховуємо на Ваше розуміння й адекватне відношення до кожного вболівальника Закарпаття, переживаючи за тривалу футбольну історію свого краю. Своїми діями Ви позбавляєте нас права вибору, Ви нав’язуєте свої думки нам, тим людям, заради кого і є футбол.

Допоки наша думка не буде почута, ми відмовляємося відвідувати матчі рідної команди. Ми просимо Вас прислухатись до нашої думки та зробити все можливе, аби зберегти історичні коріння футболу Закарпаття", - йдеться у листі.

Нагадаємо, "Чемпіон" раніше писав, що керівництво "Говерли-Закарпаття" має намір знову змінити назву.