Українська правда

Copa del Sol. "Спартак" переміг "Гетеборг". Інші матчі

Сергей Шемшученко — 29 січня 2012, 22:17

28 січня були зіграні дебютні поєдинки на Copa del Sol - 2012, в боротьбу за перемогу в якому вже скоро вступлять і футболісти донецького "Шахтаря".

Про результати ігор у групі Benidorm повідомляє прес-служба українського клубу.

У стартовому поєдинку футболісти норвезького "Мольде" здолали словенську "Олімпію". Рахунок в матчі на 24-й хвилині відкрив Йо-Інге Берге, на 78-й хвилині Нікезіч паритет відновив, однак останнє слово все ж було за скандинавами: точним ударом перемогу своїй команді приніс Златко Тріпіч.

Китайський "Далянь Аербін" повів у рахунку після точного удару Хонью в матчі проти "Русенборга" вже на 5-й хвилині. Проте надалі Рейд Пріка з одинадцятиметрової позначки статус кво відновив, а потім чех Дочкал Борек зробив дубль і тим самим визначив остаточний результат зустрічі - 3:1 на користь норвежців.

У заключному поєдинку зійшлися московський "Спартак" і шведський "Гетеборг". В основний час переможця командам виявити не вдалося - на голи скандинавів Хюсена Тобіаса і Філіпа Хагланда росіяни відповіли влучними пострілами Веллітона Соареса і Еменіке Еммануеля. А от у серії пенальті "червоно-білі" виявилися сильніше - 4:2!