Українська правда

Борха Гомес: Може ще повернусь у "Карпати"

Сергей Шемшученко — 14 січня 2012, 18:42

Навіть якщо іспанська "Гранада" не викупить контракт Борхи Гомеса він із задоволенням повернеться у "Карпати".

Про це гравець, котрий їде у піврічну оренду, заявив, відповідаючи на питання Інформаційного центру клубу.

"Гранада" хотіла мене придбати ще раніше, коли я добре проявив себе, виступаючи ще в Іспанії. Але "Карпати" виявилися наполегливішими", - згадує він.

"У Львові я ще більше виріс як футболіст, тому "Гранада" знову зацікавилася у моїх послугах. Зараз перед нею стоїть задача зберегти місце в Прімері і я готовий клубу в цьому допомогти", - сказав він.

"Змішані відчуття були. Це і радість, і гордість за себе. Тепер я розумію, що результат, який я досяг в "Карпатах", видно навіть в елітному іспанському дивізіоні. Там слідкують за чемпіонатом України загалом і "Карпатами" зокрема", - вважає Гомес.

За його словами, звісно, ніхто не гарантує новачку місця в основному складі, але так було і в "Карпатах", однак через роботу на тренуваннях тренер побачив, що він може грати в основі.

"Я це довів тут, тож чому не зможу довести цього ж там? До того ж разом зі мною гратиме мій друг Дієго Лопес, з яким ми знайомі ще з часів виступів за "Алькоркон", - зазначив іспанець.

"Я йду в оренду на півроку. Тому цілком можливо, що я ще сюди повернуся. Але повинен зауважити, що сумуватиму за Львовом. Це дуже гарне місто, приємні люди. Я з першого дня перебування тут відчував себе наче корінним львів’янином. Все це допомогло мені швидко адаптуватися у місті. Але з іншого боку я повертаюся на батьківщину, що для мене також важливо", - резюмував він.