Українська правда

Андре: Мені було складно звикнути до бразильського футболу

Сергей Шемшученко — 29 грудня 2011, 13:39

Адаптація до рідного чемпіонату після виступів за київське "Динамо" викликала у форварда киян Андре труднощі.

Про це заявив сам гравець, який на правах оренди виступає в "Атлетико Мінейро" та висловлює бажання залишитися в Бразилії, пише UOL Esporte.

"Мій орендний контракт закінчується в середині наступного року, але я не можу покидати клуб, в якому мене так добре зустріли. Я вже повністю адаптувався до міста, клубу, тому я хочу залишитися тут довше", - розповів футболіст в інтерв'ю Rádio Itatiaia.

Андре перейшов в "Атлетико" в липні, провівши один рік на чужині, де йому так і не вдалося розкритися. Після повернення до Бразилії, форвард провів 20 матчів у рідному чемпіонаті і забив п'ять голів.

"Я приїхав в середині року, коли чемпіонат був у розпалі, було складно звикнути, адже я довгий час не мав ігрової практики. Тому мені потрібен був час, щоб реадаптуватися до бразильського футболу", - сказав нападник.

Незважаючи на те, що він не завжди показував хорошу гру, Андре все ж допоміг своїй команді уникнути вильоту з елітного дивізіону Бразилії.

"Поступово я пробився в основу і зміг повернути почуття власної гідності, з'явилася впевненість у собі. Слава Богу, нам вдалося залишитися в елітному дивізіоні. Я сподіваюся що надалі у нас не повинно виникнути таких проблем. У наступному році ми повинні боротися за титул", - сказав форвард.

Орендна угода діє до 30 червня, але після невдалого сезону в Європі, Андре відчуває, що для нього буде краще, якщо він залишиться в бразильському футболі.