Українська правда

Блохін: "Австрія - дуже добротна команда"

Сергей Шемшученко — 14 листопада 2011, 20:21

Збірна Німеччини грала проти України далеко не другим складом.

Про це напередодні гри з Австрією наголосив головний тренер українців Олег Блохін.

"У Львові завжди було приємно грати, атмосфера тут завжди хороша. Мені важко судити, яку схему будуть використовувати автрійці після зміни тренера. Хоча, звичайно, за тиждень багато чого не зміниш. Як би там не було, це дуже добротна команда", - сказав він.

"Але багато залежить від того, як ми зіграємо. Я відчуваю, що наша збірна зараз дещо втомлена у фізичному та психологічному плані. У цьому є проблема. Тому потрібно дуже добре подумати над складом на завтрашню гру", - додав тренер.

За його словами, пошук кандидатів у збірну триває тільки на певні позиції, або під впливом форс-мажору, як це було перед матчем з Німеччиною.

"Я нічого із себе не знімав! Я несу відповідальність у будь-якій ситуації. Ще мені не сподобалося, що після матчу з Німеччиною преса оголосила, що німці грали другим складом. Яким ще другим складом? У них не було лише трьох провідних виконавців - Лама, Швайнштайгера та Нойєра", - пояснив Блохін.

"У нас по матчу з Німеччиною був серйозний розбір. Ми у цій зустрічі наробили стільки помилок... І тепер хочемо поліпшити організацію гри. Тому що багато окремих моментів мені не подобаються", - підсумував наставник, пише "Динамо Киев от Шурика".