Українська правда

Альтман: Ідахор знизив до себе вимоги

Сергей Шемшученко — 14 листопада 2011, 14:00

Головний тренер "Таврії" Семен Альтман пояснив, чому клуб відмовився від послуг Олександра Піщура, Антона Монахова та Лакі Ідахор.

"Розрив стосунків з Антоном Монахов - його особиста ініціатива. Ніяких претензій до Антона у мене немає. Так, останнім часом він не завжди потрапляв до основного складу. З тієї простої причини, що за деякими ігровими якостями поступався конкурентам на позицію центрального захисника. Ми по-людськи попрощалися з Монаховим, подякували один одному за спільну роботу.

Олександра Піщура ми запрошували, щоб посилити атакуючу потужність "Таврії". На жаль, він не вписався в нашу гру. Таке у футболі буває: кожному гравцеві обов'язково треба знайти саме свою команду. "Таврія" цією командою для Піщура не стала. Саша прекрасна людина, кваліфікований футболіст, і, я думаю, ще не сказав останнього слова у футболі. Враховуючи, що ми плануємо придбати нових гравців атаки, з обопільної згоди контракт Піщура з "Таврією" був розірваний.

Що стосується Ідахора. Не потрапляючи до основного складу, Лакі, на жаль, понизив до себе вимоги в тренувальному процесі.

Я не бачив в Ідахора завзяття на тренуваннях. І найголовніше: я звик працювати з гравцями, які хочуть зі мною працювати", - цитує гравця офіційний сайт "Таврії".