Українська правда

Федорчук: Треба менше говорити, а більше працювати

Сергей Шемшученко — 12 листопада 2011, 18:38

"Кривбас" непогано стартував, але не варто було чекати, що команда втримає заданий темп протягом всього чемпіонату - місце в середині таблиці вже є непоганим показником для колективу.

Про очікування від залишку сезону прес-службі криворізького клубу розповів півзахисник Валерій Федорчук.

"Ми не надто вдало зіграли останні ігри, тому в чотирьох зустрічах, які залишилося зіграти до зимової перерви, необхідно зібратися з силами, добре до них підготуватися і зробити все, щоб надолужити згаяне", - почав він.

"Адже зараз ми опустилися на восьме місце, а були навіть на п'ятому. Думаю, якщо нам вдасться закінчити осінню частину чемпіонату хоча б сьомими, то це буде непогано", - вважає Федорчук.

За його словами, потрібно реально оцінювати сітуацію, а також можливості клубу та команди і не мріяти про єврокубки.

"Давайте згадаємо, що перед початком сезону перед нами керівництвом клубу була поставлена ​​конкретна задача - посісти місце в десятці. Так що ми і так зараз йдемо, можна сказати, з випередженням графіка", - каже він.

"Звичайно, було б дуже добре пограти в Лізі Європи. Проте, якщо бути об'єктивним, то я вважаю, що "Кривбасу" ще рано про це думати. Ще раз скажу, необхідно менше говорити, а більше працювати", - закликав Валерій.

"У нас немає необхідного фундаменту, щоб грати на такому рівні. Тому після цього по-перше, ми можемо з тріском провалитися в Європі, а по-друге, будемо мати серйозні проблеми в чемпіонаті", - додав Федорчук.

Він сказав, що нема чіткої відповіді про причини спаду, але треба боротися і пробувати набрати очки вже у наступній зустрічі з "Дніпром", адже дербі - це завжди важливо.