Українська правда

Сьомін не боїться конкуренції Михайличенка

Сергей Шемшученко — 25 жовтня 2011, 13:49

Юрій Сьомін не боїться, що у разі негативних результатів виступів "Динамо", його може змінити Олексій Михайличенко.

Про це сам тренер заявив, коментуючи призначення Михайличенка на посаду спортивного директора клубу, передає кореспондент "Чемпіона".

"Ідея повернення МИхайличенка в клуб - спільна. Такі люди будуть лише зміцнювати клуб. Він корінний "динамівець", віддав команді багато років, має великий досвід. Хто ще має працювати тут, якщо не Олексій Михайличенко?", - сказав він.

Також Сьомін розповів про співпрацю між фахівцями.

"Обсяг роботи великий, працювати всі будемо разом. Це найголовніше. Нам дуже і дуже важливий напрямок розвитку молодіжної команди і "Динамо-2". Що б звідти прийшла група хороших гравців. Як це сталося років три тому. Тоді прийшли Гармаш, Кравець, Ярмоленко, Калитвинцев, Зозуля. Це велика група вихованців клубу, які зараз грають в основному складі. Цей напрямок дуже важливий. Я радий, що Олексій повернувся в "Динамо", - зазначив Юрій Палич.

На питання, чи не боїться Сьомін, що у разі негативних результатів у нього за спиною буде людина, яка може його змінити, тренер "Динамо" відповів: "Якби його не було, був би хтось інший. Значить треба краще працювати".